Pyhä Henki On Vihainen – Uni – (Amightywind com) – Finnish

0

Originally published on March 9, 2013 by SevenSongs7 ,Amightywind.com, Almightywind.com , Original video by YAHsHolyMinistry007,Pelastusrukous: http://www.youtube.com/watch?v=yOaVAiO83ao ,Elisabeth Elijah Nikomian saama profetaallinen uni 10. tammikuuta 2013.,YAHUVEH = Jumalan Hepreankielinen Nimi,YAHUSHUA ha MASHIACH = Jeesus Kristuksen Hepreankielinen Nimi,RUACH ha KODESH = Pyhän Hengen Hepreankielinen Nimi,Markuksen Evankeliumi 3:29 “Mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin.”,Elisabeth Elijahille annettiin paljastus koskien PYHÄN HENGEN identiteettiä Profetioissa 89 ( “RUACH ha KODESH´in Salaisuuksia”) ja 90 (Mikä on RUACH ha KODESH´in Nimi?), jotka löytyvät Amightywind verkkosivustolta. Heillä, joilla ,todella on halu tuntea PYHÄ HENKI entistä läheisemmällä tavalla, iloitsevat, kun he kuulevat tämän ilmoituksen. Kaikki muut, teille on parempi peittää suunne, kuin pilkata mitä te kohta kuulette. Sillä että uskotteko te tämän paljastuksen vai ette, se ei ole pelastuskysymys, mutta se on kun te pilkkaatte mitä te ette ymmärrä, milloin te olette vaarassa pilkata Pyhää Henkeä. Jos me menemme takaisin arameankielisiin ja hepreankielisiin Raamatun käännöksiin (Katso www.scripture4all.org hepreankielinen Raamattu), alkuperäinen Pyhä Kirjoitus, ennen kuin se käännettiin englanninkielelle, te näette, kun Pyhä Kirjoitus viittaa PYHÄÄN HENKEEN, lukee “SHE” (Englannin kielessä käytetään sanaa ‘SHE’, kun puhutaan naisesta. ‘SHE’ tarkoittaa suomenkielellä ‘HÄN’). Jesajan kirjan mukaan PYHÄ HENKI on Viisauden Henki ja Sananlaskuissa Viisaudesta käytetään nimitystä “SHE”.

Comments are closed.