Jumalan Sana Pastoreille -Profetia 17 Amightywind com

0

Originally Published on Nov 12, 2014 by SevenSongs7 (thanks beloved son),http://Amightywind.com / http://Almightywind.com,In English: http://amightywind.com/prophecy/proph17.htm,Suomennoksia: http://www.amightywind.com/finnish.htm,Pelastusrukous: https://www.youtube.com/watch?v=yOaVAiO83ao,Annettu Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle 4. maaliskuuta 1998.,Otteita Profetiasta:,…MINÄ olen sanonut MINUN todellisille Profeetoilleni, niin kuin tälle sisarelle, joka puhuu näitä sanoja teille nyt; se on yksi minuutti kunnes on keskiyö! MINÄ saavun keskiyön tuntina! Miksi paimenet johdattavat lampaat harhaan? Miksi paimenet johdattavat heitä susille nielläkseen heidät? Miksi paimenet ovat ainoastaan kiinnostuneita lihottamaan itseään eikä MINUN lampaitani? Miksi paimenet ainoastaan välittävät kodeistansa ja onko heillä ruokaa, onko heillä vaatteita ja hienointa elämässä, kuitenkin he näkevät laumat kirkoissansa ja he ovat kodittomia, nälkäisiä, alastomia ja köyhiä?…,…Missä ovat paimenet, jotka “MINÄ OLEN” kutsunut huolehtimaan MINUN lampaistani? Älä kutsu itseäsi pastoriksi, jos sinä et ruoki MINUN lampaitani sekä fyysisesti että henkisesti. Lopeta käyttämästä pyhiä kymmenyksiä ja lahjoituksia lihottaaksesi itseäsi, sen sijaan käytä niitä lihottaaksesi MINUN lampaitani ja vauvakaritsojani. Sinä olet tilivelvollinen, sillä sinua on käsketty. Eikö MINUN Sanani sano, “Älkää kootko itsellenne hopeata ja kultaa tässä maailmassa, missä varas varastaa, koi ja ruoste turmelee, vaan varastoikaa aarteenne Taivaaseen.”…,…Kuinka monet teistä paimenista, joille MINÄ olen sallinut kuuluisuutta, niin että teidän nimi on jokaisen lampaan kielellä, tottelette todellista YAHUSHUA ha MASHIACH’in Evankeliumia? Kuinka monet teistä asetatte esimerkkejä MINUN lampailleni ja karitsoilleni? Käskinkö MINÄ todella teitä rakentamaan tuon 7 miljoonan dollarin rakennuksen? EN! Ylpeyden henki on johtanut teidät harhaan, katsokaa tarkkaan MINUN rakkaat karitsani, MINUN lampaani tuntevat MINUN ääneni. Jättäkää nämä paimenet, jotka kynivät teitä. MINÄ en ole heidän kirkoissaan…,…Lampaalla, jolla on korvat kuulla ja kuunnella, ja silmät nähdä, muista, tämän kaltaiset kirkot eivät voi vastata sinun rukouksiisi. MINÄ en voi kunnioittaa sinun kymmenyksiäsi, kun se menee sellaiseen, mitä MINÄ en ole vihkinyt pyhäksi. MINÄ, YAHUSHUA ha MASHIACH, teidän Pelastajanne, seison portailla ja sanon, “Varokaa kaikki, jotka astutte kirkkoihin, missä paimenet ovat tehneet rahasta heidän jumalansa ja kultaisia idoleita. Varokaa rakennuksia, joissa paimenet eivät puhu MINUN sanojani, vaan heidän sanojaan. Missä paimenet pitävät kokouksia ja kuitenkaan ei yhtäkään sanaa katumuksesta, pelastuksesta, tai varoitusta tuomiosta tai kadotuksesta mainita…,…TEHKÄÄ PARANNUS Jumalan edessä, jota te olette loukanneet. TEHKÄÄ PARANNUS laumojen edessä, joita te olette kynineet. TEHKÄÄ PARANNUS hänen edessä, jota MINÄ käytän antamaan näitä viestejä, sillä he joutuvat vainotuiksi sen tähden, että tottelevat MINUA. TEHKÄÄ PARANNUS, teitä pidetään tilivelvollisina siitä, mitä te tiedätte. Kuunnelkaa MINUN Pyhiä profeettojani, jotka puhuvat esiin MINUN raivoni teidän itsepäisyyden, kovapäisyyden ja kovasydämisyyden johdosta. Ottakaa vastaan nuhteet ja kaatukaa polvillenne YAHUSHUA ha MASHIACH’in edessä ja MINÄ annan teille anteeksi…

Comments are closed.