Maailma, kavahtakaa diktaattoreiden diktaattoria! (Profetia Obamasta) AMIGHTYWIND COM

0

Originally Published on Sep 11, 2012 by YTForYAHUSHUA (thanks beloved son)nn,nn,http://www.amightywind.com | http://www.almightywind.comnn,nn,Suomenkieliset sivut: http://www.amightywind.com/finnish.htmnn,nn,Profetia 104 – Maailma, kavahtakaa diktaattoreiden diktaattoria! nn,Kirjoitettu/puhuttu RUACH ha KODESH’N voitelussa apostoli Elisabeth Elijah Nikomian kautta 24. marraskuuta 2008nn,nn,(Ote Profetiasta): “Varokaa kaikki, jotka hyökkäätte tätä pyhää palvelustyötä vastaan, jokainen hyökkäys tätä palvelustyötä vastaan on kuin pistäisi neulan YAHUVEH’N silmiin! Ei ole olemassa mitään, jota voisi verrata ABBA YAHUVEH’N raivoon ja kiivauteen, sillä se pitää helvetin tulen palamassa ja se pitää tulisen järven palamassa koko ikuisuuden ajan. nn,nn,Ne, jotka siunaavat tätä palvelustyötä, näitä MINÄ kutsun sinun hengellisiksi lapsiksesi, Elisabeth, eikä heidän iällään ole väliä, sillä sinä olet kuin hengellinen äiti ja opastat heitä. Sinua käytetään puhumaan julki ja kylvämään MINUN voideltuja elämän sanojani heidän mieleensä, ruumiiseensa, henkeensä ja sieluunsa. Sinun hengellinen perheesi rakastaa ja kunnioittaa sinua tavalla, jolla biologinen perhe ei kykene rakastamaan elleivät he palvo ABBA YAHUVEH’A, MINUA, YAHUSHUAA sinun MASHIACH’si ja Rakasta PYHÄÄ HENKEÄ. Sinulla on tämä yhteistä kaikkien niiden kanssa, jotka tekevät tätä. nn,nn,MINUN Henkeni on vetänyt joka ikisen teistä tämän palvelustyön luokse jumalallista tarkoitustani varten. Nyt, Elisabeth, MINÄ jaan maalliset aarteeni kanssasi: MINUN pyhät lapseni, jotka ovat MINUN jalokivistäni kalleimmat. He elävät pyhinä, koska he haluavat olla otollisia YAHUVEH’LLE eivätkä tuoda MINULLE häpeää. Rakkaat lapset, jatkakaa pysymistä MINUSSA, YAHUSHUASSA teidän MASHIACH’ssanne, ja MINÄ jatkan pysymistä teissä, ja ikuisesti Taivaassa MINUN kanssani te tulette asumaan. nn,nn,Rakkaat, teidän ei tarvitse pelätä, että joku tulisi palvomaan MINUN Morsiantani, sillä maailma tulee hylkäämään, vainoamaan ja vihaamaan MINUN Morsiantani, niin kuin pakanat vihaavat MINUA, niin kuin he vihaavat kaikkea, mikä on pyhää. Muistakaa tämä aina: Ainoastaan jäljitelmiä, jotka eivät ole MINUN Hengestäni, palvotaan! Koskaan ei MINUN todellinen Morsiameni tule sitä sallimaan. Varokaa erästä jäljitelmää, joka on vastavalittu Amerikan presidentti ja joka ei ole tehnyt mitään, ja kuitenkin joukkomielenhallinnan, -hypnoosin ja -mielenmanipuloinnin kautta, pelkästään sanoilla, jotka ovat muiden kirjoittamia, kuin eräänlaiselle Hitlerille, häntä nyt palvotaan, eikä kukaan kykene ymmärtämään miksi. nn,nn,Voi, Amerikka, muistatteko sen profetaalisen unen, jonka MINÄ julkaisin Elisabethin kautta koskien Hitlerin nousemista, joten varokaa, maailma, diktaattoreiden diktaattoria, sillä sama henki, joka ajoi Hitleriä, on sama henki, joka lisäksi tulee johtamaan Washington D.C.:tä. Teitä on varoitettu. Kun näette henkilön, jota palvotaan ja verrataan MINUUN, YAHUSHUAAN, ymmärtäkää, että tämä on jäljitelmä, jonka saatana on lähettänyt pilkatakseen MINUA. nn,nn,Hallitukset useissa osissa maailmaa ovat harjoittaneet mielenhallintamenetelmiä massaväestöön useissa eri muodoissa, usein eri tavoin ja useiden eri menetelmien avulla. Kaikki tämä valmistaakseen ihmiset hänelle, jota kutsutaan vääräksi profeetaksi, ja hänelle, jota kutsutaan antikristukseksi. MINUN pyhät lapseni eivät eksy eivätkä tule palvomaan jäljitelmiä, he tulevat nuhtelemaan ja varoittamaan jäljitelmistä. nn,nn,Kaikki te, jotka kokoonnutte tänne, tämän palvelustyön luokse, on johdatettu tänne syömään viheriäisille niityille MINUN lampainani ja karitsoinani. Kaikki te täällä tulette kasvamaan hengellisesti ottaessanne vastaan täältä löytyvät totuudet. Asettakaa MINUT, YAHUSHUA teidän MASHIACH’nne, ensimmäiseksi rakkaudessanne ja elämässänne ja rakastaa toisianne, niitä joilla on MINUN PYHÄ HENKENI sisällään. Te olette MINUN rakkaita lampaitani ja karitsoitani, ja MINÄ olen YAHUSHUA, teidän HYVÄ PAIMENENNE. MINUN lampaani tuntevat MINUN ääneni, ja MINÄ puhun julki viestejäni Kellonsoittajaneidostani, ja sen vuoksi teidät on kaikki kutsuttu tämän palvelustyön luokse. Tämä on teidän viheriäinen niittynne, jossa te syötte hengellistä ruokaa Taivaasta ja juotte nuorta viiniä ikään kuin se olisi vettä. nn,nn,MINÄ olen YAHUSHUA, teidän MASHIACH’nne, ja kaikki nämä sanat koskevat kaikkia, jotka pitävät tätä palvelustyötä siunauksena ja MINUN rakkaitani, jotka siunaavat tätä palvelustyötä olemalla auttaja.”

Comments are closed.