in Finnish with spoken English- Oletko valmis kokemaan MARTTYYRIKUOLEMAN (Profetaalisia unia)

0

Video orginally made and then translated by YTforYAHUSHUA nn,(thanks beloved son)nn,nn,this is the English version: http://www.youtube.com/watch?v=6mOEfnTnRAonn,nn,http://www.Amightywind.com http://www.almightywind.comnn,nn,Suomenkieliset sivut: http://www.amightywind.com/finnish.htmnn,nn,Elisabeth Elijah (YouTube-käyttäjänimi “yahsladynred”):nn,nn,”Tänään on 3. lokakuuta 2011. Olen nähnyt monia profetaalisia unia viime aikoina. (…)nn,nn,Uskon lujasti, kaikesta siitä mitä olen kuullut ihmisistä joiden täytyi nn,kuolla marttyyreina, koska he rakastavat YAHUSHUAA, HÄNTÄ nn,jota kutsutaan Jeesukseksi Kristukseksi, uskon kaikesta sydämestäni, etteivät he kärsi. Todistuksista, joita olen kuullut, että nn,paholainen ei tule saamaan tyydytystä. Uskon kaikesta sydämestäni ja haluan rohkaista ihmisiä.nn,nn,Tämä uni… ja ne tulivat peräkkäin ja ne olivat samanlaisia. Ne olivat samanlaisia, ja kuitenkin tulette kuulemaan. Se käsitteli marttyyriutta. Se on niin lähellä nyt, ihmiset. Jos pelkäät nousta esiin nyt ja puolustaa YAHUSHUAA ja puolustaa pyhyyttä ja puolustaa toisia, jotka saarnaavat pyhyyttä, ja pelkäät ainoastaan, että sinusta puhutaan pahasti tai että YouTubessa joku tilaaja tai ystävä, jota et koskaan tule näkemään, jättää sinut, mitä aiot tehdä?nn,nn,Puhun niistä, jotka kutsuvat itseään uudestisyntyneiksi kristityiksi. Mitä aiotte tehdä, kun he tulevat luoksenne, tämän maailman hallitukset, ja he sanovat: “Tämä on uusi jumalasi. Minä vaadin, ja laki vaatii, että palvot tätä uutta jumalaa, tätä maailmanjohtajaa tai me tulemme katkaisemaan pääsi tai me tulemme katkaisemaan sinulta ruumiinosia pois tai me pakotamme sinut kärsimään sanoinkuvaamatonta tuskaa. Et tule saamaan enää ruokaa. Tulet näkemään perheesi näkevän nälkää, lastesi näkevän nälkää, jos et palvo häntä, jota me kutsumme jumalaksi ja luovu hänestä jota sinä palvot, hänestä jota kutsut ‘YAHUSHUAKSI’, Aabrahamin, Iisakin ja nn,Jaakobin JUMALASTA. Sinulla on nyt uusi jumala, ja jos et hyväksy nn,häntä etkä kanna merkkiä ja jos et kokoonnu yhteen ja palvo pakollisena sunnuntaina, näin tulee tapahtumaan sinulle.”nn,nn,Mitä aiotte tehdä, ihmiset? Olette pelkureita nyt! Ja Raamattu sanoo nn,Ilmestyskirjassa, että pelkurit eivät tule menemään Taivaaseen (Ilm. 21:8). Tiedättekö miksi? Koska he tulevat pettämään YAHUSHUAN!nn,nn,Näettekös, ei ole synti olla peloissaan. Minä olen hengittänyt pelkoa kuin happea syntymästäni lähtien! Ja tiedän, mitä Sana sanoo:nn,”Sillä JUMALA ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden hengen (2 Tim. 1:7).” Ja kun sanon hengittäväni pelkoa kuin happea: se on henki, joka piinaa minua jatkuvasti. Mutta tiedätkö, mikä se synti on? Se synti ei ole peloissaan oleminen. Synti on se, että annat sen pelon estää sinua tottelemasta ABBA YAHUVEH’A, YAHUSHUAA ja Rakasta RUACH ha KODESH’A, toisin sanoen tottelemasta JUMALAA. Se on se synti!nn,nn,YAHUSHUA, HÄN sanoi: “Jos mahdollista on, ota pois MINULTA tämä malja”, ja HÄN itki verisiä tuskan kyyneleitä! HÄN tiesi, mitä HÄNELLÄ tulisi olemaan edessä. sillä HÄN oli lihan ruumiissa, vaikka HÄN oli JUMALA lihassa ja HÄN on JUMALA! Joten minun täytyy aloittaa tämä vain kertomalla sinulle: se on tulossa. Se tulee tapahtumaan hyvin nopeasti.nn,nn,Ja tätä Amightywind Ministryn palvelustyötä on pahoinpidelty niin paljon, koska tämä palvelustyö ei näetkös ole kaikille. Aivan niin kuin vanhan liiton Eliaa ei lähetetty Sarpatin jokaisen lesken luokse, niin ei minuakaan, pastoria, apostolia, profeettaa, miten vain, häntä jota YAHUSHUA käytti ja ABBA YAHUVEH käytti laittamaan tämän internetiin lähes 17 vuotta sitten, (…)nn,nn,En halua sanoa, mikä tämä uni oli, mutta sanon sinulle: Se tulee tapahtumaan, ja minun täytyy nauhoittaa se! JUMALA varoittaa nn,profeettojensa kautta. HÄN jakaa salaisuuksia todellisten profeettojensa kautta (Aamos 3:7), ja maksan suurta hintaa nn,kyetäkseni varoittamaan sinua, mutta minulla on Hesekiel 3:17-21, joka sanoo minulle, että minun täytyy varoittaa sinua! Minulla ei ole vaihtoehtoja! Näetkös, minä pelkään loukata Aabrahamin, Iisakin nn,ja Jaakobin JUMALAA enemmän kuin pelkään ihmisiä. (…)”nn,_________________________________________________________nn,nn,Avainsanoja:nn,nn,AMIGHTYWIND.COM ALMIGHTYWIND.COM YAHUVEH YAHWEH JAHVE YAHUSHUA RUACH ha KODESH Pyhä Henki Yeshua Messias Jeesus Kristus Jumalan profeetta apostoli Elisabeth Elijah yahsladynred kielillä puhuminen messiaaniset juutalaiset tempaus sapatti Morsian seurakunnan ylösotto lopun ajat uusi maailmanjärjestys profetaalinen varoitus uni unet unia antikristus 666 pedon merkki sunnuntaikirkot Herran päivä Suuren Ahdistuksen aika maailmanhallitus uskovat marttyyrit marttyyrius marttyyrikuolema väkevä eksytys Raamattu Ilmestyskirja

Comments are closed.