Profeti 122 _Ikke Vær Et Bastardbarn,_ Således Sa YAHUSHUA ha MASHIACH_ JESUS KRISTUS Amightywind

0

Originally Published on Mar 22, 2013 by BrideofYAHUSHUA123 (thanks beloved daughter) ,Dette er Profeti 122 (fra Den Allmektige Gud YAHUVEH) som er gitt til Profeten/Apostelen Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu) 21. februar 2012 og utgitt 5. januar 2013 ,Utdrag fra Profeti 122 (“Ikke vær et Bastardbarn,” således sa YAHUSHUA ha MASHIACH!):,Definisjonen av Bastard fra Websters Ordbok. 1: et bastardbarn,YAHUSHUA henviser ikke til å være et bastardbarn i den fysiske verden her på jorden. YAHUSHUA henviser til den Åndelige verden i denne Profetien, og taler til dem som tror de har en Far i Himmelen, men i virkeligheten er de et bastardbarn i YAHUSHUAs Øyne.,YAHUVEH sa å sette dette opp på alle Profetier fra nå av: JEG advarte deg for lenge siden Elisabeth, å ikke nevne dette Departementet etter en mann eller en kvinne, selv før det var et Departement. JEG la det i din ånd, for ingenting av dette har blitt gjort av din hånd, ingenting av dette har kommet ut av din munn. Det er fra munnen til YAHUVEH som har gitt føde. Det er fra munnen til YAHUSHUA din MASHIACH som har gitt føde. Det er fra munnen til RUACH ha KODESH, din IMMAYAH som har gitt føde. Hvis det bare hadde vært av din hånd ville det ha mislyktes for lenge siden. Det er av Shkhinyah Herlighets vind som blåser tvers over denne jorden, Den Hellige vind av gjenoppliving, det er ikke av din pust ellers ville det ha mislyktes. (Jesaja 42:8),I juli 2010, sa YAHUVEH å legge til også følgende Skriftsted fra 2. Krønikebok før hver eneste Profetier:,2. Krøn. 36:16, «Men de spottet YAHS Budbringere, foraktet HANS Ord, og hånte HANS Profeter, inntil HERRENS vrede reiste seg mot HANS Folk, til det var ingen råd.»,* * * * * * *,Vi var i bønn angående en sak knyttet til YouTube og Elisabeth skjelnet ordene «Anti-mashiach» i en Hellig Tungetale, og hun lurte på om han var bak en drøm hun hadde, hvor hun ble overvåket.,Profetiske Ordet Begynner:,Elisabeth, hvorfor er du så overrasket? Du har hatt hans oppmerksomhet i lang tid. Hvem tror du står bak angrepene?,Dette er MIN Kamp!,JEG bruker Amightywind! JEG bruker MINE spesielle krigere, MIN spesielle Brud, men dere alle har en beskyttelse. Dere alle bærer MIN rustning, for JEG er der ved din side.,YouTube har vært som om det er en ildovn, har det ikke? Hvor mange ganger sa du, «Åh nei, jeg vet ikke hvordan jeg skal overleve,» når ordene av hat truer med å fortære deg. Men hver gang har JEG gitt deg det som trengs for å overvinne! Hver gang reiser JEG deg opp igjen, og JEG taler til alle dem som har blitt angrepet. Hvor du var svak, gjør JEG deg sterkere! Hvor du var i frykt, gjør JEG deg modigere!,Åh, MINE Små, ikke undervurder kraften som har blitt gitt deg for å kjempe mot fiendene av din sjel! MINE fiender er dine fiender! Dine fiender er MINE fiender!,Så frykt ikke krigen som har blitt ført mot deg, selv om det ser ut til å komme fra menneskehender, [det]er mer enn bare dødelige mennesker. JEG skal holde deg trygg, så lenge du gjør det JEG forteller deg å gjøre, så lenge du adlyder MEG. Ikke undervurder kraften til fienden, men ikke undervurder MIN kraft, for JEG skal ødelegge disse fiendene! Det kommer på et tidspunkt du ikke kan tenke deg.,(5 Mos. 4:24, «For HERREN din Gud er en fortærende ild, selv en nidkjær Gud.» Job. 4:8-9: «De som pløyer ned ondskap og sår ulykke, de høster det samme, etter det jeg har sett. Ånder GUD på dem, går de til grunne, når HAN puster i vrede, forsvinner de.»),Ikke ta uforstandige sjanser. Ta alt til MEG i bønn. Be for å behold det usynlige kraftfeltet rundt deg, for igjen sier JEG at du har oppmerksomheten til anti-mashiach. Det er senere enn du kan tenke deg! Tiden er kortere en du kan tenke deg! Bare vær modig. Ikke la fiendene se deg svette.,Sylvester, vil du vite den største videoen JEG noensinne har hatt deg spille inn? Det er din siste video. [Opprinnelig lastet opp på YouTube 18. februar 2012, urettmessig flagget ned og gjenopplastet 15. mars 2012],Når fiendene så det, til tross for alt de har gjort mot deg, sto du høy og du er velsignet med en elskede kone ved din side, og JEG gir dere latter! Og denne latteren forakter de. De vet at det er ingenting de har gjort for å ta bort disse velsignelsene. Og nå vet de også hvor de trodde det var en, nå ser de to, for gleden, MIN glede er din styrke. (…) ,Les mer ved å gå innpå denne linken:,http://www.amightywind.com/prophecynorwegian/proph122-norwegian.htm,http://www.amightywind.com/norwegian.html,http://amightywind.com/ ,http://almightywind.com/

Comments are closed.