AMW prophecy 123 in Finnish- 2015 PROFETIA Tuho on tulossa! Tuho on täällä!

0

Originally Published on Feb 11, 2014 in Finnish for YAHS GLORY (thanks beloved son),Suomenkielinen video: SevenSongs7,Alkuperäinen (englanninkielinen) English only video: by YAHSservant777 ,https://www.youtube.com/watch?v=7M6QSUHSWk8,Profetian suomennos (pääosin): YTForYAHUSHUA / Keskiyön Huuto,http://www.amightywind.com http://www.almightywind.com,Profetia annettu Elisabeth Elijah Nikomialle 9. marraskuuta 2013,Tuho on täällä! Tuho on tulossa! Taifuuni Haiyan, Yolanda Filippiinit,Otteita Profetiasta:,”Tämä on vain maistiainen MINUN kiivaudestani! Tämä on vain maistiainen MINUN raivostani. MINÄ varoitan teitä ja MINÄ varoitan teitä ja MINÄ varoitan teitä: tuho on tulossa. MINÄ annan teille Profetian toisensa jälkeen ja varoitan, että tuho on tulossa. Enkö MINÄ ole YAH, joka pitää sanansa? Tämä on vain maistiainen, odottakaa kunnes koko maailma raivoaa! Odottakaa kunnes tulivuoret purkautuvat kuin ketjureaktio.,Haluatte pilkata MINUA?! Haluatte kutsua sitä mikä on ‘obamanation’ (nation = kansa, abomination = kauhistus/iljetys) suvaittavaksi, joksikin mitä tehdä? He viskaavat pyhyyden takaisin MINUN kasvoilleni! Olen sanonut, että MINUN sanani varoittaa, profetia toisensa jälkeen olen puhunut julki: TUHO ON TULOSSA! Mitä osaa ette ymmärrä? MINÄ olen JUMALA, joka vaatii pyhyyttä. Älkää luulko, että voitte päästä kuin koira veräjästä pelkällä rukouksella. Älkää luulko, että voitte vain sanoa: ‘Oi, mutta JUMALA on vain rakkaus.’ MINÄ OLEN SIINÄ HURRIKAANISSA! MINÄ OLEN SIINÄ TULVASSA! MINÄ OLEN SIINÄ TORNADOSSA! MINÄ OLEN NIISSÄ LUMIMYRSKYISSÄ! Tämä on siis maistiainen siitä tuhosta, joka on tulossa.,Älkää katsoko pelkästään tuhoa, vaan keskittykää myös niihin ihmeisiin joita MINÄ teen samaan aikaan, koska niille jotka ovat pyhiä, vaikka he asuvat siinä samassa maassa: te olette kätkettyjä MINUN siipieni suojan alla. MINUN pyhät enkelini tulevat suojelemaan teitä. MINÄ tulen täyttämään teidän tarpeenne. MINÄ käytän tätä palvelutyötä tavoittaakseni Aasiaa. Te ette voi käsittää, kuinka moni on tullut polvilleen ja kumartanut päänsä ja tunnustaa YAHUSHUAN MASHIACH’na. Te ette voi käsittää, kuinka MINÄ käytän tätä palvelutyötä ja kaikkia näitä eri kieliä, ja lisää tulossa, joten kun tuho tulee, he tietävät kenen puoleen kääntyä, he tietävät ketä huutaa avuksi, ja MINUN käteni on heidän yllään ja rakastavasti MINÄ heitä pitelen. Lisää tuhoa on tulossa, naurakoon Hollywood, pilkatkoon Hollywood. Kiehuvan mustan veren vitsausta he eivät pääse pakoon. Se mitä MINÄ kutsun obamanationiksi, saatanan pilkka, joka pilkkaa Aadamin ja Eevan luomista.”,”Kaatukaa kasvoillenne MINUN eteeni, ennen kuin on liian myöhäistä. Ottakaa MINUN Poikani YAHUSHUA vastaan Herrananne, Jumalananne ja Vapahtajananne, ennen kuin on liian myöhäistä. Tehkää parannus synneistänne tänä päivänä, ennen kuin on liian myöhäistä. Kiittäkää MINUA ruoastanne nyt, tai muuten otan sen pois. Kiittäkää MINUA asunnoistanne, tai muuten otan ne pois. Kiittäkää MINUA perheistänne, ennen kuin otan heidät pois. Olkaa kiitollisia MINUA kohtaan, MINÄ olen kyllästynyt tämän maailman kiittämättömyyteen. Jopa ne, jotka väittävät olevansa MINUN, MINÄ väsyn teidän kiittämättömyydestänne, valituksistanne. Lakatkaa keskittymästä siihen, mitä MINÄ en anna, sillä ei ole vielä se säädetty aika. Keskittykää sen sijaan siihen, mitä MINUN rakkauteni on ja miten MINÄ siunaan teitä, sillä tuho on tulossa tavalla jota tämä maailma ei ole ennen nähnyt, ja tämä on vain maistiainen. MINÄ teen tämän ravistellakseni maailmaa, ravistellakseni teidät hereille. Teidän Luojanne rakastaa teitä niin paljon, MINÄ ravistelen teidät hereille ja MINÄ käytän maanjäristyksiä, MINÄ käytän hurrikaaneja, MINÄ käytän tornadoja, MINÄ käytän tulvia, MINÄ käytän lumimyrskyjä, MINÄ käytän kuivuuksia, MINÄ käytän jopa sairautta, niin että te huudatte MINUN puoleeni.”,”Mutta MINÄ haluan rohkaista: Jos huoneesi on rakennettu kiinteälle kalliolle eikä vajoavalle hiekalle, jos ankkurisi on YAHUSHUA MASHIACH ja elät jokaisen päivän miellyttääksesi MINUA, jos MINÄ ja MINUN POIKANI ja suloinen RUACH HA KODESH ovat elämäsi ensimmäiset Rakkaudet, oi rakkaani, sinulla ei ole mitään pelättävää, sinun ISI on tässä. Jos kohotat pyhyyden tasoa ja puhut epäpyhyyttä vastaan, sinulla ei ole mitään pelättävää, sillä sinun ISI YAH on tässä. Kun olet halukas tulemaan vihatuksi MINUN POIKANI YAHUSHUAN Nimen tähden ja sinua vainotaan ja kutsutaan kaikenlaisilla pahoilla nimillä, ole varma, että sinun ISI YAH on tässä. MINÄ näen kaiken. MINÄ tiedän kaiken. MINÄ kuulen kaiken.”,Suomenkieliset sivut: http://www.amightywind.com/finnish.htm,Pelastusrukous: https://www.youtube.com/watch?v=yOaVAiO83ao

Comments are closed.