Kuolleet Nousevat – Zombiet – Lopun Aika – profetia 21 Word given to yahsladynred translated Finnish

0

Published on Dec 29, 2012 by Sevensongs Original video by YAHSservant777 ,(thanks beloved sons),http://Amightywind.com http://Almightywind.com ,http://www.amightywind.com/finnish.htm,Annettu Apostoli Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu) 7.8.1998.,YAHUVEH = Jumalan Hepreankielinen Nimi,YAHUSHUA ha MASHIACH = Jeesus Kristuksen Hepreankielinen Nimi,RUACH ha KODESH = Pyhä Henki , Heprean Kieltä,Ote profetiasta kohdasta 26:46: ,Voi, MINÄ todellakin sanon MINUN Sanassani… “Ja kuolleet YAHUSHUA´ssa (Kristuksessa) nousevat ensiksi… ja te, jotka olette elossa, temmataan ylös ,tapaamaan Herraa ilmassa. Mutta tässä on osa, jota te ette ole ,ymmärtäneet. Saatana tulee pilkkaamaan pyhien nousua. Kun heidän Henkiruumiinsa tulevat Taivaasta ja liittyvät maallisiin kehoihin, he tulevat todellakin kävelemään maassa kuten silloin kun MINÄ, YAHUSHUA nousin ylös kuolleista. Pyhimykset nousivat, eikö? Saatana jäljittelee kaiken, mitä MINÄ teen, ja niin hän tulee tekemään sen jälleen. MINÄ kerron teille tämän nyt, joten kun te näette näiden asioiden tapahtuvan, te ette pelkää saatanan ZOMBIarmeijaa, jotka surmataan YAHUSHUA ha MASHIACH´in RISTIN VOIMALLA! Muistakaa, lyökää niitä laudalla tai puulla, joka edustaa RISTIÄ. Kuolleet YAHUSHUA´ssa (Kristuksessa), jotka kävelevät ja todistavat MINUN Kunniakseni, kävelevät niin kuin vanhoina aikona ja todistavat Taivaasta, ja olemaan ottamatta PEDON MERKKIÄ! He tulevat todistamaan, että on elämää kuoleman jälkeen. Ja he varoittavat: ÄLKÄÄ OTTAKO PEDON MERKKIÄ! Te kuulette ja näette MINUN pyhimykseni Kirkastetuissa Kehoissa, joita EI VOI TAPPAA! Saatana sanoo, että ei se ole ainoastaan Kristityt, jotka ovat nousseet haudoistansa, vaan ne, jotka eivät ole Kristittyjä ja hän tulee todistamaan sen aiheuttamalla suuren pelon tulla jokaisen ,päälle, joka ei ole kuullut MINUN sanoja tänä päivänä. He katsovat hänen pahoja lihaa syöviä demoneita, jotka ovat liittyneet pakanoiden maallisiin ruumiisiin haudoissa, tullen ulos pohjattomasta kuilusta, aiheuttamaan kaaosta, jotta tämä ihme jää huomaamatta, mutta saatanan kuolleiden armeija eivät ole todella pakanoiden äitejä, isiä, siskoja, veljiä, aviomiehiä ja vaimoja… vaan demoneita jotka purevat, ja nämä demonit siirtyvät eläviin. Mutta jälleen tämä voi vaikuttaa ainoastaan pakanoihin. Joten lyökää niitä puun palasella YAHUSHUA ha MASHIACH´in Nimessä! Nuhdelkaa niitä ja sitokaa ne! Heittäkää demonit ulos! Sanokaa, “YAHUSHUA ha MASHIACH´in Veri on sinua vastaan saatana! Ja kaikkien demoneiden täytyy paeta minun luota!” Ja ne pakenevat!

Comments are closed.