PROFETIE 125 De Elite van satan en de Bloedmaan van 27 September in Dutch

0

Originally Published on Oct 8, 2015 in Dutch subtitles by YAHSServant777 (thanks beloved son),Dit is gloednieuwe Profetie 125 gegeven aan Profeet Elisabeth Elijah onder de Zalving van de RUACH HA KODESH (Heilige Geest). Zie a.u.b. ook: http://blog.amightywind.com/2015bloed…,Wanneer de bloedmaan vannacht gebeurt – ik hoor – “grote geestelijke aanval.” Maar ABBA YAH in de Naam van YAHUSHUA, wij zijn bedekt in het Vergoten Bloed van YAHUSHUA. Wij staan op Psalm 91. Wij zijn verborgen onder de beschutting van UW Vleugels. Ik had een droom dat mijn man de ramen moest bedekken, en toen we dit in gebed namen hoorde ik: “Maar er zekerheid van dat de ramen bedekt met een bedekking. Maak er zekerheid van dat ze dicht zijn.” En ik spreek dit alleen tot de Heiligen, omdat de onheiligen – diegenen die YAHUSHUA niet navolgen, dit zal jullie niet helpen – maar voor diegenen die YAHUSHUA echt navolgen, YAHUSHUA DIE sommigen JEZUS CHRISTUS noemen, en jullie zijn in gehoorzaamheid aan HEM, wees er zeker van dat jullie die ramen zalven, omdat ik “grote geestelijke aanval” hoorde.,Wanneer dit gebeurt met de maan en de verduistering, en het ziet eruit alsof het rood is, dan moeten we bidden. Ik hoor dat hierna, “de onmenselijkheid van de mens op zal staan” op nieuwe manieren…,Ik wil ook al mijn geestelijke kinderen (in YAHUSHUA/JEZUS) bedanken die (letterlijk) de klok rond werkten om deze video zo snel mogelijk geplaatst te krijgen.,Dit is een speciale shout out aan saltoftheworld77, he4rtofflesh, LazarusComeForth777, YAHsHolyMinistry777, lawkeeper101, weepingLambofYAH, EFESIOSSEISDIEZ, native0083, YAHSservant777, atYAHUSHUASfeet7, jarofclay9, en trustYAH777 voor het harde werk dat jullie allemaal deden om deze video zo snel mogelijk te maken.,in YAH’S liefde & service,,- Apostel, Profeet, Pastor Elisabeth Elijah

Comments are closed.