Profetia 71- SE MIKÄ ON OLLUT SINETÖITYNÄ, PALJASTETAAN NYT! (AMIGHTYWIND COM)

0

Originally Published on Nov 15, 2012 by YTForYAHUSHUA (thanks beloved son!) ,www.amightywind.com | www.almightywind.com ,Suomenkieliset sivut: http://www.amightywind.com/finnish.htm,Profetia 71 — SE MIKÄ ON OLLUT SINETÖITYNÄ, PALJASTETAAN NYT! – Annettu profeetta Elisabeth Elijah Nikomialle 1. marraskuuta 2003 ,(Otteita Profetiasta): “MINÄ olen YAHUVEH Vanhaikäinen; MINUN vaatimukseni pyhyyteen ei ole muuttunut. MINÄ, YAHUVEH, olen ollut kärsivällinen, mutta MINÄ en voi olla kärsivällinen paljon kauemmin tai MINUN on pyydettävä anteeksi Sodomalta ja Gomorralta. (1 Moos. 18:20-19:30) Voi, paha ja nurja lopun ajan sukupolvi, te ette voi vihkiä ja pyytää MINUN siunauksiani saatanan siemenelle tai helvetistä vihitylle piispalle, jonka olen oksentava suustani ulos. (Ilm. 3:16) Episkopaalien kirkko, MINÄ varoitan teitä nyt: Niille jotka ovat suvainneet tätä pahuutta, niille jotka eivät protestoineet ensin aborttia ja nyt homoseksuaalisuutta vastaan, te olette sijanneet vuoteenne Iisebelin kanssa (Ilm. 2:20-23) ja jos te ette pakene tästä Babylonin kirkosta, te tulette sijaamaan vuoteenne helvetissä ja tulisessa järvessä.,MINUN Sanani ei voi valehdella, pyhät ovat tulleet pyhemmiksi ja pahat ovat tulleet pahemmiksi. Missä ovat MINUN pyhäni protestoimaan syntisiä kauhistuksia vastaan, jotka eivät tapahdu ainoastaan sen ulkopuolella joka on kuin Sodoma ja Gomorra, vaan nyt se sama syntinen kauhistus on niiden rakennusten sisällä ihmisten keskuudessa, jotka väittävät olevansa pyhiä. Sallimalla sen syntisen, perverssin elämäntavan ja muita syntisiä kauhistuksia, olemalla nuhtelematta ja varoittamatta niitä, jotka ottavat osaa näihin kauhistuksiin, te olette toivottaneet tervetulleeksi ja kutsuneet sisälle eräänlaisen Sodoman ja Gomorran henget kirkkoihinne ja temppeleihinne. Kaikki ne, jotka ovat tehneet tätä: MINÄ vakuutan, että te ette tunne MINUA.,Te, jotka olette kieltäneet, poistaneet MINUN kymmenen käskyäni, joita myös Tooraksi kutsutaan, te seisoitte vieressä ja katselitte ilman protestia, kun kivitaulu poistettiin Alabamassa, ilman että rukoilitte protestirukousta tai itkitte ja valititte tai autoitte tuomari Roy Moorea millään tavalla. MINÄ kerron teille tämän: TE ETTE EDES TUNNE MINUA! MINÄ olen sallinut tämän testin, kuten kerroin tälle palvelijattarelle ja hänen aviomiehelleen, toteuttaakseni tämän profetian Hesekiel 9:ssä. Kuinka harva protestoikaan ja protestoi vieläkään. Missä ovat ne miljoonat ympäri maailmaa, joiden pitäisi suojella MINUN käskyjäni? Vain jäännös on tehnyt niin.,Te, jotka olette kieltäneet MINUN Pyhän Nimeni, MINUN Toorani, ja jatkatte elämistä synnissä, vaikka aikoinaan otitte vastaan MINUN Poikani YAHUSHUAN vuodatetun Veren anteeksiannon: Koska haluatte ehdoin tahdoin elää sikolätissä ja palvella saatanaa, te olette tallanneet MINUN Poikani YAHUSHUAN vuodatetun veren ja armon jalkoihinne. (Hepr. 10:26-29) Ei ole enää anteeksiantoa tietäessänne, että se on väärin, kun katsotte, kuuntelette tai otatte osaa näihin syntisiin kauhistuksiin, joita MINÄ vihaan. Puhun tämän varoituksen niille, jotka väittävät olevansa MINUN, en pakanoille, jotka eivät ymmärrä. TUOMIO ALKAA MINUN, YAHUVEH’N, HUONEESTA! (1 Piet. 4:17)”,”Missä ovat ne pyhät ihmiset, joita MINÄ, YAHUVEH, olen siunannut yllin kyllin tämän maailman rikkauksilla ja omaisuudella? Ketkä tulevat auttamaan harvoja jäännöksiä, kuten tätä palvelijatarta joka puhaltaa pasunaan? Ketkä tulevat kokoontumaan yhteen tälle muurille? Muistakaa, että teitä tullaan pitämään tilivelvollisina siitä, mitä teette niillä siunauksilla, kyvyillä ja lahjoilla, jotka MINÄ, YAHUVEH, olen teille antanut.” ,(Profetiasta 105, YAHUVEH käski laittamaan tämän jokaisen Profetian yhteyteen tästä lähtien): “Varoitin sinua kauan aikaa sitten, Elisabeth, nimeämästä tätä palvelustyötä miehen tai naisen mukaan, jopa ennen kuin tätä palvelustyötä olikaan. Asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. YAHUVEH’N suu on synnyttänyt sen. YAHUSHUAN sinun MASHIACH’si suu on synnyttänyt sen. RUACH ha KODESH’N sinun IMMAYAH’si suu on synnyttänyt sen. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Se on tehty Shkhinyah-kirkkauden tuulella, joka puhaltaa tämän maan yli, Pyhä herätyksen tuuli, se ei ole sinun hengestäsi tai se olisi epäonnistunut. (Jesaja 42:8)”

Comments are closed.