Profetia 122 Ette te kykene hajottamaan Taivaan portteja, näin sanoo YAHUSHUA Jeesus

0

Originally Published in Finnish on Jan 30, 2013 by YTforYAHUSHUA (thanks beloved son),http://www.amightywind.com | http://www.almightywind.com,Huomautus: Kun JUMALA käyttää sanaa “äpärä” tässä Profetiassa, HÄN ei viittaa fyysiseen, maan päälliseen todellisuuteen, vaan hengelliseen todellisuuteen, ja tarkoittaa ihmisiä, jotka luulevat kuuluvansa Taivaalliselle Isälle mutta ovat todellisuudessa äpärälapsia HÄNEN silmissään. (Hepr. 12:8),Pelastusrukous: https://www.youtube.com/watch?v=xp-78HzljlM,Suomenkieliset sivut: http://www.amightywind.com/finnish.htm,Profetia 122 – “Ette te kykene hajottamaan Taivaan portteja”, näin sanoo YAHUSHUA HA MASHIACH,Otteita Profetiasta:,”Kunhan vain teette sen, mitä MINÄ käsken teidän tehdä, kunhan vain tottelette MINUA, MINÄ tulen pitämään teidät turvassa. Älkää aliarvioiko vihollisen voimaa, mutta älkää aliarvioiko MINUN voimaani, sillä MINÄ tulen tuhoamaan nämä viholliset! Se on tuleva hetkenä, jota ette aavista. Älkää ottako typeriä riskejä. Viekää kaikki asiat MINULLE rukouksessa. Pitäkää se näkymätön voimakenttä rukoiltuna ympärillänne, sillä uudelleen MINÄ sanon: teillä on anti-mashiach’n huomio. On myöhäisempi kuin luulette! Aika on lyhyempi kuin luulette! Olkaa vain rohkeita.” (…),”MINÄ, YAHUSHUA, nostan teidät ylös. MINÄ, YAHUSHUA, kiedon rakkauden käsivarteni ympärillenne. MINÄ, YAHUSHUA, pyyhin kyyneleet silmistänne. Ja MINÄ, YAHUSHUA, tulen tappamaan ne, joita halveksin! MINUN Sanani ei valehtele! Sitä mitä ISÄ vihaa, MINÄ vihaan! Ihmiset haluavat jakaa Kirjan nimeltä Raamattu, ja he haluavat säännellä ja sanoa, että MINÄ olen ainoastaan Uudessa testamentissa. He unohtavat, että MINÄ olen se Kirja! MINÄ olen se lihaksi tullut Sana! Ei ole olemassa mitään jakoa! MINÄ olin myös siinä, mitä te kutsutte Vanhaksi testamentiksi. MINUSTA puhuttiin Danielissa. Daniel puhui MINUSTA. Katsokaa, niin te näette.” (…),”MINÄ olen se sama YAHUSHUA, joka kirosi viikunapuun, sillä se kieltäytyi tuottamasta hedelmää, ja se kuivettui ja kuoli kaikkien silmien edessä. (Mark. 11:20) MINÄ en ole muuttunut. MINÄ sekä siunaan että kiroan. Viholliset haluavat tehdä korvanne kuuroiksi, ja he haluavat sanoa: ‘JEESUS KRISTUS on ainoastaan rakkauden JUMALA. Minun ei tarvitse murehtia kymmenen käskyn pitämisestä. Minä kieltäydyn elämästä niiden lakien mukaan. Minä voin elää miten tahansa haluan ja minä olen menossa Taivaaseen. Te olette menossa helvettiin! Koska te luulette voivanne olla JUMALALLE mieliksi, koska te tuomitsette meitä, me tulemme tuhoamaan teidät.’ He huutavat uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Viesti! Viesti! Viesti! Koko maailmalle nyt” (…),”YAHUSHUAN Morsian tunnistavat, keitä te olette. YAHUSHUAN Morsian tunnistavat toinen toisensa. YAHUSHUAN Morsian, kuin magneetti, tuntee vetoa teihin, sillä he tietävät, että tälle palvelutyölle on annettu totuus. Te olette kädenojennus sekä juutalaiselle että pakanalle. Te olette poikkeuksellinen järjestäytynyt seurakunta. Te olette kuin ensimmäiset apostolit, kun he kokoontuivat yhteen, ja merkit, ihmeet ja voimalliset teot seuraavat niitä, jotka ovat tottelevaisia MINULLE. Tämä on siis se, mitä MINÄ haluan tehdä tänä päivänä. Haluan antaa teille lohdutuksen Sanan, kun te vähiten sitä odotatte. MINÄ haluan nostaa ylös ne, jotka ovat olleet niin masentuneita. MINÄ haluan kuivata kyyneleet silmissänne. MINÄ haluan palauttaa kaikki ne, jotka tarvitsevat palautumista. MINÄ haluan antaa teille rohkeutta, siinä missä olette tunteneet pelkoa. MINÄ haluan muistuttaa teitä, että MINÄ olen tässä. MINÄ olen lähempänä kuin seuraava hengenvetonne. MINUN Henkeni asuu teissä, ja oi, kuinka paljon MINÄ teitä rakastan! Jatkakaa siis vain pitämistä lujasti kiinni MINUN vaatteeni helmasta.,Älkää päästäkö irti! Sillä MINÄ en tule jättämään enkä hylkäämään teitä. MINÄ tiedän, keiden nimet on kirjoitettu siihen KARITSAN elämänkirjaan ennen tämän maailman perustamista… MINÄ tiedän, keiden nimet pysyvät! Ja nämä ovat ne, joille MINÄ puhun tänä päivänä. Jos otat tämän Sanan vastaan siunauksena MINULTA, tiedä, että sinun nimesi on siellä, sitä ei ole pyyhitty pois. Jos otat tämän Sanan vastaan kirouksena,,vain pilkataksesi ja nauraaksesi, tiedä tämä: MINÄ en ole koskaan tuntenut sinua! En välitä siitä, kuinka siteeraat MINUN Sanojani. En välitä siitä, kuinka huudat. MINÄ sanon sinulle tämän, jos otat nämä Sanat vastaan kirouksena, jos otat tämän palvelutyön vastaan kirouksena, jos et tee parannusta ja hyvitä sitä, mitä olet tehnyt, ole varma: MINÄ en tunne sinua.”

Comments are closed.