Profetia 23 Amightywind -Teeskentelijöiden Kirkko Päästä MINUN Kansani Lähtemään!

0

Originally published by YTForYAHUSHUA (thanks beloved son) ,http://Amightywind.com / http://Almightywind.com,Suomennoksia: http://www.amightywind.com/finnish.htm,Pelastusrukous: http://www.youtube.com/watch?v=yOaVAi…,English page http://amightywind.com/prophecy/proph23.htm,Profetia annettu Apostoli Elisabeth Elijah 26. elokuuta 1998.,Otteita Profetiasta:,”PÄÄSTÄKÄÄ MINUN KANSANI LÄHTEMÄÄN!” Uusi profetia on tulossa esiin tänä päivänä. Varoitus susille lampaiden vaatteissa, jotka seisovat apostolin, profeetan, evankelistan, pastorin ja opettajan virassa, jotka ovat ulkona nielläkseen MINUN lampaani, käyttääkseen hyväksi, tappaakseen tai runnellakseen heidät, hallitakseen, pettääkseen tai ajaakseen heidät tiehensä. “PÄÄSTÄKÄÄ MINUN KANSANI LÄHTEMÄÄN!” Niin kuin Mooseksen päivinä, kun MINÄ puhuin pahalle faaraolle ja MINÄ sanoin, “PÄÄSTÄKÄÄ MINUN KANSANI LÄHTEMÄÄN!” Niin MINÄ sanon teille tänä päivänä, susille jotka teeskentelevät olevansa MINUN, mutta eivät edes tiedä, kuka MINÄ Olen! Heille, jotka teeskentelevät rakastavansa MINUA ja palvelevansa MINUA ja siteeraavat MINUN sanojani, ja kuitenkaan eivät edes tiedä, kuka MINÄ Olen! MINÄ sanon teille tänä päivänä, “PÄÄSTÄKÄÄ MINUN KANSANI LÄHTEMÄÄN!”…,…EI, VOI EI, sinä saatat menettää sinun kymmenykset tai seurakuntasi, jos sinä puhut totuuden, että tunnustamaton synti, katumattomuus ja synnistä pois kääntymättä jättäminen johtaa Helvettiin. Sinä et kerro heille, että haureus johdattaa helvettiin, jos he eivät käänny pois. Sinä et opeta, että abortti on MURHA ja johdattaa helvettiin, jos siitä ei tehdä parannusta. Sinä et opeta, että homoseksuaalisuus ja aviorikos on syntiä ja johdattavat helvettiin, jos niistä ei tehdä parannusta. Sinä et opeta, että olkaa te Pyhiä niin kuin MINÄ Olen Pyhä, ei, sinä asetat itsesi MINUN vihalleni. Sinä pelkäät puhua kuuluvasti hallitusta vastaan, sillä sinä pelkäät menettäväsi sinun verovapaan asemasi…,…”PÄÄSTÄKÄÄ MINUN KANSANI LÄHTEMÄÄN!” MINÄ sanon tämän teille vielä kerran! “PÄÄSTÄKÄÄ MINUN KANSANI LÄHTEMÄÄN!” Ennen kuin VITSA Taivaasta tulee alas ja tuhoaa teidät pahuuden ja synnin työntekijät. Suurta Jumalaa “MINÄ OLEN” ei tulla enää pilkkaamaan. Teeskentelijöiden kirkko, VAROKAA! Teeskentelijöiden kirkon pastorit, VAROKAA! Teeskentelijöiden kirkon apostolit, profeetat, opettajat ja evankelistat, VAROKAA, MINUN VIHANI VITSA ON TULOSSA! Kääntykää pois pahasta. MINÄ en ole uskonto; MINÄ olen suhde teidän Luojanne ja Pelastajanne kanssa. Te saarnaatte sitä, nyt eläkää sitä. MINÄ en ole Jumala, jota pilkataan. ENÄÄ MINUA EI PILKATA! Te istutte näissä kirkoissa ja te täytätte nämä kirkonpenkit, ja kuitenkaan te ette edes tunne MINUA. Te seisotte saarnastuolien takana ja kuulette MINUN Sanojani, ja saarnaatte MINUN Sanaani ja suljette teidän korvanne. Sillä te ette edes tunne MINUA. Kuinka te voitte johtaa muita MINUN luokseni ja odottaa heidän pysyvän pelastettuina, kun te ette edes tunne MINUA? MINÄ sanon teille jälleen, “PÄÄSTÄKÄÄ MINUN KANSANI LÄHTEMÄÄN!”…,…Tällä kertaa, kun tämä uusi vitsaus tulee esiin, se tulee heidän päälle jotka ovat väittäneet olevansa MINUN, ja kuitenkaan he eivät tunne MINUA. He ovat varastaneet kymmenykset ja lahjoitukset. He väittävät olevansa MINUN, ja kuitenkaan he eivät edes tunne MINUA. He eivät edes välitä. He ovat lyöneet MINUN lampaitani ja ajaneet heidät pois, ja kun he eivät voineet hallita heitä, he ovat sulkeneet heidän suunsa, ja he ovat lyöneet heidät alistumiseen ja ajaneet heidät pois. Voi, tulkaa MINUN, teidän Herranne, teidän Jumalanne, teidän Pelastajanne luokse MINUN Lampaani ja Karitsani, sillä MINÄ olen ainoa HYVÄ PAIMEN! MINÄ hoivaan teidän haavanne, ja MINÄ annan teille levon…

Comments are closed.