Niin Kuin Hitlerin Aikana, Niin Tulee Olemaan Jälleen! – Profetia 33 (Amightywind com) – Finnish

0

Originally published on June 29, 2013 by SevenSongs7 ,Amightywind.com / Almightywind.com,Suomennoksia: http://www.amightywind.com/finnish.htm,Pelastusrukous:http://www.youtube.com/watch?v=yOaVAiO83ao,Profetia annettu Elisabeth Elijah Nikomialle 29. huhtikuuta 1999.,Otteita profetiasta:,Minne tahansa te menette, MINÄ pidän teidät turvassa. Mitä hyvänsä tulee tapahtumaan, tietäkää, että MINÄ olen teidän kanssanne, ja MINÄ tulen pitämään teidät turvassa. Salliiko Sulhanen minkään vahingon tulevan HÄNEN Morsiamelleen? Te olette MINUN Morsiameni, MINÄ olen teidän Sulhasenne. Kyllä, MINÄ olen saapumassa pian, mutta ennen kuin te näette MINUT, älkää luulko, ettenkö MINÄ suojaisi ja varjelisi MINUN Morsiantani. Eikö MINUN Sanani sano, “Vaikka 1000 kaatuu sinun vierelläsi, vaikka kuolleet ympäröivät sinut, MINÄ pidän sinut turvassa?” Muistatteko, kun pimeys ja valo ympäröi israelilaiset ja egyptiläiset? Muistatteko, kun egyptiläisillä oli vitsauksia ja israelilaisilla ei ollut mitään? He elivät rinnakkain, eivätkö eläneetkin? Silti israelilaisia suojeltiin. Niin se oli silloin, niin tulee olemaan jälleen. SUURI KAUHU, SUURI KAUHU, SUURI KAUHU tulee niille, jotka ovat pöyhistelleet MINUN lakejani kasvoilleni, sylkeneet MINUN Toorani päälle ja turmelleet Pyhän Sanan, ja repineet sen riekaleiksi.,VOI, VOI, VOI, veren virrat tulevat virtaamaan! Te niin kutsutut kristityt suunne täynnä kultaa. Se on helvetistä lähetettyä kultaa, helvetistä lähetettyä kultaa, helvetistä lähetettyä kultaa, te olette TYPERIÄ, TYPERIÄ! Jotta saatana voi ottaa takaisin mitä hän on antanut teille. Eikö Hitler vetänyt kultahampaita ulos juutalaisten suista? Saatana pilkkaa ja nauraa, niin kuin se oli silloin, hän tulee tekemään sen jälleen. He, jotka tuntevat MINUT, he jotka tuntevat MINUT, tietäkää, että tämä ei ole MINUSTA. MINÄ määrään teitä olemaan nöyriä. Mitä varten MINÄ tahtoisin teidän esittelevän suuntäydeltä kultaa? Eikö tämä ole ylpeyttä? MINÄ halveksin johtajia, jotka opettavat tätä ja johdattavat MINUN kansaani harhaan. Te tulette tietämään, että te tulette tietämään, että te pahat henkiset johtajat tulette seisomaan MINUN edessäni yhtenä päivänä ja kuulette MINUN sanovan, “Erotkaa MINUSTA, te pahantekijät, MINÄ en koskaan tuntenut teitä.”,Kaatukaa kasvoillenne ja KATUKAA! Repikää kulta ulos teidän suistanne ennen kuin saatana repii sen ulos, sillä juuri kuten Hitler teki, he tulevat tekemään sen jälleen kerran. Anti-kristus tulee kutsumaan niitä tuhoamisleireiksi. Aiemmin hän tappoi 6 miljoonaa juutalaista, nyt se tulee olemaan 666 miljoonaa kristittyä ja juutalaista. Suuret määrät tulee olemaan haaleita heidän uskossaan, mutta ennen kuin heidän elämä riistetään, sammutetaan niin kuin tulitikun liekki, he tulevat olemaan tulessa rakkaudesta YAHUVEH’iin. Mitä heillä ei ole nyt, heillä tulee olemaan silloin. Eikö se olisi helpompaa nyt uhrata sinun mielesi, kehosi, henkesi ja sielusi, antaen MINULLE sinun tahtosi, tehden sen MINUN tavallani, vai haluatko sinä todella mieluummin odottaa kestääksesi kauhun, joka on tuleva? ,Enkö MINÄ sano MINUN Sanassani, että ‘haaleat’ (penseät) MINÄ tulen oksentamaan ulos MINUN suustani? Kuinka te voitte luulla, kun luette MINUN Sanaani, että vain kuka tahansa, joka luokittelee itsensä kristityksi tullaan keräämään ylös ilmaan MINUN seuraani? Morsian, jota varten MINÄ saavun, tulee olemaan valmistautunut, tottelevainen ja uskollinen, rakastaen MINUA kaikin tavoin, mielellään, kehollaan, hengellään ja sielullaan, jo pukeutuneena ilman tahraa tai ryppyä. Mikä Morsian laittaa hänen Sulhasensa odottamaan? Se on vieraat, jotka viivyttelevät. Sulhanen ei odota hänen Morsiantaan; Morsian on valmis kun Hän ilmestyy. Tuhoamisleirit eivät tule olemaan täynnä MINUN Morsiantani. Ei yhtään MINUN Morsiamestani tule löytymään sieltä, mutta ne tulevat olemaan täynnä vieraita. MINULLA on vain yksi Morsian.,YAHUVEH = Jumalan Hepreankielinen Nimi,YAHUSHUA ha MASHIACH = Jeesus Kristuksen Hepreankielinen Nimi,IMMAYAH , RUACH ha KODESH = Pyhän Hengen Hepreankielinen Nimi

Comments are closed.