Profetia 73 Antikristuksen ilmestymisestä JUDGMENT! JUDGMENT! JUDGMENT! in Finnish

0

Originally Published on Mar 7, 2014 by YTForYAHUSHUA (thanks beloved son),http://amightywind.com/prophecytext/proph73text.html in English ,Profetia 73 – “TUOMIO! TUOMIO! TUOMIO!” – Puhuttu apostoli, profeetta Elisabeth Elijah’n kautta 2. kesäkuuta 2004,Ote Profetiasta:,”TUOMIO! TUOMIO! TUOMIO! Te, jotka ette ota vastaan YAHUSHUA HA MASHIACH’N vuodatettua verta. Puhun kaikille niille, jotka pilkkaavat MINUA. Puhun kaikille niille, jotka herjaavat MINUA. Puhun kaikille niille, jotka eivät ota vastaan MINUN Poikaani YAHUSHUAA, te, jotka ette ota vastaan tuota vuodatettua verta, joka vuodatettiin teidän tähtenne, sitten MINÄ kaadan verta teidän kurkuistanne alas. MINÄ tulen täyttämään suunne omalla verellänne. Täytän teidät jo yksin niiden syntien vuoksi, joita olette tehneet Amerikassa. ,Älkää luulko, etteivät muut tämän maailman kansat ole vihastuttaneet MINUA. Koska tämä profeetta on Amerikasta, niin MINÄ sanon, MINÄ puhun julki ne tuomiot, jotka tulevat Amerikalle. Jos hän olisi Saksasta, MINÄ puhuisin julki Saksalle tulevan tuomion. Jos hän olisi Australiasta, MINÄ puhuisin julki sen tuomion, joka on varattuna Australialle. Jos hän olisi Kanadasta, MINÄ puhuisin julki sen tuomion, joka on varattuna Kanadalle, sillä tämän maailman päällä ei ole yhtäkään kansaa, jolle MINÄ en ole varannut tuomiota.,Veri tulee valumaan kaduillanne. Veri on tuleva rannikoillenne. Tauteja, sairauksia ja vaivoja, joista ette koskaan aiemmin ole edes kuulleet, on tuleva MINUN vihollisteni päälle, niiden, jotka julistivat olevansa MINUN vihollisiani. Haluatte siis ottaa MINUN symbolini, mitkä tahansa, jotka edustavat pyhää, pois näkyvistänne, pois vaakunoista, pois valoista, pois lipuista. Haluatte häätää MINUT pois valtioistanne. MINÄ näytän teille, MINÄ ahdan kurkkunne täyteen omaa vertanne.,Koska luulette, ettei ole mitään väärää siinä että murhaa vauvan kun tämä vielä on äidin kohdussa, omat vauvanne MINÄ tulen tappamaan, MINÄ surmaan heidät teidän edessänne. Kaikkivaltiaan, Elävän YAHUVEH’N kädellä MINÄ näytän teille, että olen Jumala jota ei pilkata. Koska olette pilkanneet MINUA MINUN armojeni tähden, hyvin pian nyt tulette näkemään, ettei armoa enää ole. En tule pyytämään anteeksi Sodomalta ja Gomorralta ja niiltä muilta kaupungeilta siinä sivussa. En tule pyytämään anteeksi Niiniveltä, sillä syntinne ovat jopa entisestään suuremmat kuin kaikki ne laitettuna yhteen! Syntienne löyhkä ulottuu MINUN sieraimiini asti. Kuinka harva nöyrtyykään ja kaatuukaan kasvoilleen. Voi, ilman YAHUSHUA ha MASHIACH’N verta MINÄ pyyhkisin teidät kaikki pois ihmiskunnasta.,Mutta MINULLA on harvalukuinen joukko, voi, niin todella harvalukuinen, joita kutsun MINUN lapsikseni ja aarteekseni, jotka itkevät ja jotka vaikeroivat MINUN edessäni, jotka sanovat: ‘Älköön tätä syntiä meille syyksi luettako.’ Ja aivan yhtä varmasti kuin säästin Nooan ja hänen perheensä, aivan yhtä varmasti kuin säästin Lootin ja hänen perheensä, yhtä lukuunottamatta, aivan yhtä varmasti tulen tarjoamaan pakotien, keinon siunata, keinon kätkeä MINUN rakkaani. Menkää ja piiloutukaa, MINUN lapseni. Teidän olisi parasta ryömiä MINUN siipieni suojan alle; teidän olisi parasta varmistaa, että YAHUSHUAN vuodattama veri peittää jokaisen synnin. Sillä MINUN vihani on väkevä, yhtä väkevä kuin Nimeni, ja se Suuri Ahdistus, joka on tuleva, ei ole niin kovin kaukana.,Haluatte aloittaa sotia niitä vastaan, jotka eivät ole lietsoneet sotia. Haluatte talloa heidät jalkoihinne, vain siksi koska voitte. MINÄ olen nähnyt ihmisen aseet, mutta niitä ei voi verrata Taivaan aseisiin. Te pilkkaatte elokuvaa nimeltä ‘The Passion of (the) Christ’ (‘Kristuksen kärsimyskertomus’), nyt te pilkkaatte vielä toistakin elokuvaa (‘The Day After Tomorrow’), joka kertoo teille edeltäpäin, sillä MINÄ laitoin sen erään pakanan ajatuksiin näyttääkseni teille sen tuomion, joka on tuleva. Ja poliitikkonne nousevat ja sanovat: ‘Älkää kuunnelko, tämä on absurdia, tämä ei tule tapahtumaan’, mutta keitä he ovat sanomaan? Kuinka he tietävät, minne MINÄ varastoin sateen? Kuinka he tietävät, minne MINÄ varastoin tuulet?,Voi, heillä on heidän ihmistekoinen koneensa, jonka he sanovat voivan hallita säätä, mutta MINÄ olen MINÄ ja MINÄ yksin tulen näyttämään, mitä teen tälle koneelle! MINÄ katkaisen heidän HAARP:nsa kielet! Tulen hämmästyttämään ne, jotka luulevat olevansa viisaita.”,http://www.amightywind.com/ | http://www.almightywind.com/,Suomenkieliset sivut: http://www.amightywind.com/finnish.htm

Comments are closed.